Kylie Jenner: Έγκυος και μόνη; Τι συνέβη με τον Tyga;

Kylie Jenner: Έγκυος και μόνη; Τι συνέβη με τον Tyga;

Γιατί ο Tyga άφησε μόνη της τη reality star;

Οι εκπλήξεις σε αυτή την οικογένεια έρχονται η μία πίσω από την άλλη και μας "χτυπάνε" εκεί που δεν το περιμένουμε. Μπορεί όλοι αυτή τη στιγμή να βρίσκονται επί ποδός, λόγω της κατάστασης της υγείας του Kanye West, όμως δεν γίνεται να μας περάσει απαρατήρητη και η δήλωση της νεαρής Jenner.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Kylie Jenner στην εκπομπή KUWTK είπε στον Tyga, πως σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά -θυμίζουμε πως έχει ήδη έναν γιο με την νυν σύντροφο του Rob Blac Chyna- μιας και είναι έγκυος.

kylie jenner and tyga best instagram pics 5

Η αλήθεια είναι, πως αυτό είναι κάτι που έχει ειπωθεί αρκετές φορές κατά διαστήματα και δεν ξέρουμε κατά πόσο ευσταθεί, ωστόσο ο τσακωμός της με τον Tyga και το γεγονός ότι εκείνος έφυγε από το σπίτι, μας έκανε να το σκεφτούμε λίγο πιο σοβαρά και να αναρωτηθούμε μήπως πράγματι αληθεύει.

Οι δυο τους μάλιστα είχαν κάνει μια συμφωνία, πως αν κάποια στιγμή μείνει έγκυος θα παντρευτούν και τελικά έχει συμβεί το αντίθετο, αφού ο Tyga σχεδόν την παράτησε. Αν και αυτή τη στιγμή όλα περιτριγυρίζονται από τον Kanye West και την υγεία του, πολύ σύντομα θα μάθουμε αν ισχύει το σενάριο της εγκυμοσύνης.