Έχεις δει ποτέ την Kourtney Kardashian χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Σίγουρα η πιο όμορφη φωτογραφία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει ποτέ την Kourtney Kardashian χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Σίγουρα η πιο όμορφη φωτογραφία της

Ίσως θα έπρεπε να το κάνει πιο συχνά

Όταν ακούς το επίθετο Kardashian σίγουρα δεν σου έρχεται στο μυλό η εικόνα μιας απλής γυναίκας, γιατί όλες μας πια ξέρουμε με τι αποτελέσματα έρχεται αυτό το όνομα αν το googl-άρουμε.

Super sexy εμφανίσεις, γυμνές φωτογραφίες, το τέλειο μακιγιάζ (ειδικά όσον αφορά τις Kim και Kylie) και πάει λέγοντας. Θυμήσου το «σοκ» που έπαθες όταν είδες για πρώτη φορά την Kim Kardashian χωρίς μακιγιάζ. Είμαστε σίγουρες πως σχεδόν δεν την αναγνώρισες.

Ωστόσο οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως ήταν πολύ πιο όμορφη χωρίς ίχνος μακιγιάζ.Το παράδειγμα της είπε να ακολουθήσει και η μεγάλη αδερφή της Kourtney, η οποία πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία λίγο πριν πάει για ύπνο, στην οποία ήταν τελείως , μα τελείως αμακιγιάριστη.

Σίγουρα δεν την έχεις ξαναδεί κάπως έτσι. Είναι γεγονός πια και το έχουμε ουκ ολίγες φορές, πως πάντα είσαι πιο όμορφη όταν είσαι αμακιγιάριστη ότι και όσες ατέλειες και να έχεις.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της τράβηξε μία no make up selfie φωτογραφία, ενώ δεν παρέλειψε να μη δείξει και τα υπέροχα, μακριά εβένινα μαλλιά της. Εμείς πάντως όσο μακιγιάζ και να χρησιμοποιούν, όσο περισσότερο βαμμένες εμφανίζνται, πάντα θα τις προτιμάμε (όλες) με τα φυσικά τους χαρακτηριστικά.

3AC30C0600000578 3973346 image a 69 1480144215557