Boy Toy: Douglas Booth

Boy Toy: Douglas Booth

Ένα αγόρι που πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες.

Πολλά μοντέλα προσπαθούν να κάνουν δεύτερη καριέρα στον κινηματογράφο, αλλά λίγα καταφέρνουν κάτι. Και αν όλες έχετε το μυαλό σας στο Jamie Dornan, που θαυμάσετε γυμνό στις διαφημίσεις εσωρούχων της Calvin Klein και ντυμένο στη ταινία της Sofia Coppola, Μαρία Αντουανέτα, εμείς σας προτείνουμε ένα νέο male model, που η εμφάνιση του είναι η επιτομή της ανδρικής ομορφιάς, τον Douglas Booth.

Ο δεκαεννιάχρονος μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από τις καμπάνιες της Burberry και τα editorial του Hedi Slimane, αλλά προτού το modeling τον συστήσει είχε ξεκινήσει καριέρα ως ηθοποιός. Στο βιογραφικό του έχει μία συμμετοχή στη τηλεταινία του BBC 2 «Worried about the Boy», στην οποία υποδυόταν το Boy George και την παρουσία του ως κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της Burberry.

Ο γοητευτικός νέος έχει βάλει τα θεμέλια να κατακτήσει μόδα και κινηματογράφο με την εμφάνιση και το ταλέντο του και το ευρύ κοινό σύντομα θα τον λατρέψει. Φέτος, έχει γυρίσει τρεις ταινίες, έτσι όσες δεν τον γνωρίζετε ακόμα μπορείτε να τον απολαύσετε στη μεγάλη οθόνη, αλλά και τα fashion editorials.