Απίστευτο! Η Madonna έκανε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απίστευτο! Η Madonna έκανε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε

Μάλλον δεν είναι και πολύ στα καλά της

Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε πως η Madonna είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες αυτού του πλανήτη και το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί η Βασίλισσα της ποπ δεν της δίνει πια και πολλά ελαφρυντικά, όταν κάνει παράλογες ανακοινώσεις και εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο μιας και ανακοίνωσε πως πληρώνει όσο-όσο, προκειμένου να ξαναπαντρευτεί με τον....πρώην Sean Penn. Και δεν είναι αστείο! Η 58χρονη τραγουδίστρια τραγούδισε εχθές σε ένα φιλανθρωπικό gala στο Art Basel του Miami, στο οποίο έδωσε το παρών, τόσο ο Sean Penn, όσο και ο Leonardo DiCaprio.

Όσοι παρευρέθηκαν προσέφεραν ότι ήθελαν για τον φιλανθρωπικό σκοπό του gala και κάπο εκεί πήρε το λόγο η Madonna, η οποία στο μικρόφωνο κα μπροσά σε όλο τον κόσμο φώναξε στον πρώην σύζυγο της «είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί σου» και προσφέρθηκε να παντρευτεί ξανά τον ηθοποιό, εάν εκείνος προσέφερε στο gala το ποσό των 150,000 δολαρίων για να αγοράσει κάποια κοσμήματα.

Κι εκείνος ήταν έτοιμος να συμφωνήσει, αλλά υπήρχαν κάποιοι άλλοι πιο εύποροι που ήθελαν τα κοσμήματα. Ωστόσο η Madonna για να τον επιβραβεύσει για την γενναιοδωρία του, τον ανέβασε στη σκηνή.

3AFAEAF900000578 3996400 image m 29 1480746450698

Λέτε να ξαναγεννηθεί η φλόγα μέσα τους, μετά από αυτή την κίνηση της τραγουδίστριας;