Η Selena Gomez επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ και είναι και πάλι ερωτευμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Selena Gomez επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ και είναι και πάλι ερωτευμένη

Μαντεύεις με ποιον;

Μπορεί να είχαμε να τη δούμε περίπου τέσσερις μήνες, μιας και είχε απομακρυνθεί για λίγο καιρό από το προσκήνιο, τώρα όμως επέστρεψε και έχει κάνει απίστευτα δυναμικό comeback. Μέχρι που θα έλεγες ότι μπορεί και να μην είναι μόνη στη ζωή.

Την προηγούμενη εβομάδα η Selena Gomez κοινοποίησε στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία έπειτα από 4 μήνες απουσίας, στην οποία ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές της και τους ανθρώπους που της στάθηκαν στην δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Τώρα μαθαίνουμε, πως μάλλον είναι και πάλι ερωτευμένη, αλλά όχι δεν είναι ο Justin Bieber ο εκλεκτός, αλλά ο πρώην φίλος της Niall Horan, με τον οποίο μάλιστα μοιράστηκε και μία τρυφερή αγκαλιά στη βραδιά των AMAs. Φήμες ήθελαν τη Selena και τον Niall να είναι ζευγάρι, ωστόσο εκείνη είχει πει πως είναι ένας από τους καλύτερους της φίλους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του όμως, ο 23χρονος όταν ρωτήθηκε για τη Selena, είπε πως είναι ελέυθερος και φυσικά δεν θα του φαινόταν καθόλου άσχημη μια επανασύνδεση με την πρώην φίλη του.

Όταν εκείνη έμαθε για όλα τα όμορφα σχόλια του Niall ένα άτομο από το κοντινό της περιβάλλον ανέφερε, πως η Selena κολακεύτηκε από αυτά, αλλά μέρος της θεραπείας της δεν περιλαμβάνει σοβαρές σχέσεις αυτή τη στιγμή, καθώς την έχουν συμβουλέψει να μη βγαίνει ραντεβού. Ο έρωτας όμως δεν ξέρει από τέτοια. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά!