Έχεις δει τελευταία τη Hilary Swank; Στην πρόσφατη εμφάνιση της απλά μας μάγεψε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχεις δει τελευταία τη Hilary Swank; Στην πρόσφατη εμφάνιση της απλά μας μάγεψε

Πιο chic από κάθε άλλη φορά

Μπορεί όταν ακούς το όνομα της Hilary Swank να θυμάσαι το κοριτσάκι -που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια- από το Karate Kid και διακιολογημένα μιας και ήταν μία από τις ταινίες που ουκ ολίγες φορές είδαμε όταν ήμασταν παιδιά.

Το κοριτσάκι όμως, έχει μεγαλώσει πια και είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Στα 42 της χρόνια η Hilary Swank κατάφερε με μία και μόνο εμφάνιση της να μας μαγέψει. Δεν κάνει συχνές εμφανίσεις, αλλά όταν αυτό γίνει, σίγουρα θα είναι εκθαμβωτική και θα τη θυμόμαστε για καιρό.

Πριν από κάποιες εβδομάδες η ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ με έναν άντρα αγνώστων στοιχείων, μόλις 4 μήνες μετά την ακύρωση του αρραβώνα της. Η 42χρονη ηθοποιός παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση στο Μόναχο και φυσικά μας μάγεψε με την εμφάνιση της.

3AFB3D0900000578 0 image a 8 1480755497372
3AFB3C1500000578 0 image m 14 1480755635837

Δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ πιο sexy, σικάτη και στιλάτη ταυτόχρονα. Η Hilary Swank περπάτησε στο κόκκινο χαλί κι έκανε τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μωβ gown με βαθύ ντεκολτέ και μία λεπτομέρια δαντέλας στα σημεία της μέσης. Το συνδύασε με ένα μαύρο μακρύ παλτό, ενώ είχε κάνει τα μαλλιά της χαλαρές μπούκλες.

Δεν χρειάζεται όμως να λέμε πολλά λόγια, οι φωτογραφίες της θα σε πείσουν.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.