Μα πόσο πολύ έχει μεγαλώσει! Η κόρη της Kelly Clarkson έχει γίνει μία δεσποινίδα πια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα πόσο πολύ έχει μεγαλώσει! Η κόρη της Kelly Clarkson έχει γίνει μία δεσποινίδα πια

Και μοιάζουν τόσο πολύ

Πριν από 7 μήνες η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και όπως είναι φυσικό, τόσο για εκείνη, όσο και για τον σύζυγο της αυτή είναι ωραιότερη περίοδος της ζωής τους.

Μπορεί η Kelly Clarkson να μην κοινοποιεί ποολύ συχνά φωτογραφίες με τα παιδάκια της, όταν όμως το κάνει, το σίγουρο είναι ένα. Θα τρελάνουν όλα τα social media. Όπως έγινε και χθες που η τραγουδίστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία με τη δίχρονη κορούλα της, River Rose.

Και ναι η River δεν είναι τόσο μικρή, όσο τη θυμόσουν. Είναι πια δύο ετών και είναι μια σωστή δεσποινιδούλα. Η Kelly Clarkson με τον σύζυγο της παρευρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Nashville και αυτή ήταν η πρώτη παρέλαση της μικρής River Rose.

Η Kelly Clarkson και ο σύζυγος της, Brandon Blackstock, όπως προαναφέραμε, έχουν ακόμη ένα αγοράκι 7 μηνών, τον μικρούλη Remington και το ζευγάρι πρόσφατα δήλωσε, πως δεν θέλουν να κάνουν άλλο παιδάκι.

«Είμαι τόσο ευγνώμων, δεν θέλω όμως να μείνω ξανά έγκυος. Έχω τα δύο όμορφα παιδάκια μου και έχω τελειώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.