Οι καινούργιες φωτογραφίες από το «Beauty and the Beast» απλά θα σε μαγέψουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι καινούργιες φωτογραφίες από το «Beauty and the Beast» απλά θα σε μαγέψουν

Περιμένουμε πως και πως να το δούμε στους κινηματογράφους

Αν υπήρχε ένα παραμύθι/παιδικό που μας άρεσε πολύ όταν ήμασταν μικρά, αυτό ήταν σίγουρα η Πεντάμορφη και το Τέρας. Είχε πάντα κάτι το ιδιαίτερο σαν ιστορία και γι’ αυτό ενθουσιαστήκαμε, όταν μάθαμε πως θα μεταφερθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.Τρεις μήνες πρέπει να περιμένουμε ακόμη για να δούμε το Beauty and the Beast, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες και τρέιλερ, που έχουν κάνει τους θαυμαστές να περιμένουν την ταινία με το στόμα ανοιχτό.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ήδη, τη Belle θα ενσαρκώσει η μία και μοναδική Emma Watson και στις φωτογραφίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει είναι απλά εκπληκτική και εκθαμβωτική. Με βεβαιότητα θα λέγαμε, πως δεν θα μπορούσε καμία ηθοποιός να την κάνει καλύτερα.

Ο ηθοποιός Dan Stevens θα ενσαρκώσει το Τέρας, ενώ αυτός που αξίζει να αναφερθούμε δεν είναι άλλος από τον Gaston. Ποιος μπορεί να ξεχάσει πόσο κακός ήταν στο παιδικό; Ο Luke Evans, είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο του και παρά το γεγονός, πως γνωρίζουμε πόσο κακός είναι, η καινούργια φωτογραφία από το έργο με τη Belle και τον Gaston είναι σκέτη μαγεία.

CyPZd 0VIAAW7Bm

Και για να μην περιμένεις μέχρι τον Μάρτιο δες στο παρακάτω βίντεο και το τρέιλερ, σε σύγκριση με αυτό που κυκλοφόρησε το 1991. Θα ξετρελαθείς.