Baby on board! Το διάσημο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδάκι του και πετάει από χαρά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby on board! Το διάσημο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδάκι του και πετάει από χαρά

Και κάπως έτσι γίνονται 4 τα μέλη στην οικογένεια

Το πιο όμορφο δώρο για τα Χριστούγεννα επεφύλασσε η τύχη στο διάσημο ζευγάρι, αφού όπως ανακοίνωσαν κι επίσημα σε εννέα μήνες από τώρα θα έχουν στην οικογένεια τους ένα ακόμη μέλος.

Ο διάσημος παρουσιαστής και η σύζυγος του, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δικαιολογημένα άλλωστε, μιας και το 2016 στο κλείσιμο του δεν θα μπορούσε να τους κάνει καλύτερη έκπληξη από αυτή.

Ο λόγος για τον Jimmy Kimmel και τη σύζυγο του Molly McNearney, οι οποίοι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και είναι πραγματικά πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε τα νέα χθες, κατά τη διάρκεια της βραδινής του εκπομπής, η οποία γίνεται live και όπως καταλαβαίνετε το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και μοίρασε ευχές.

rs 634x1024 140825160910 634.Jimmy Kimmel Molly Mckneary Emmy.0814

«Η σύζυγος μου φιλοξενεί ένα μωρό στο σώμα της», αστειεύτηκε με το κοινό αρχικά ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Πήραμε το υπερηχογράφημα, το οποίο μοιάζει λίγο περίεργο γιατί είναι σαν να παρακολουθείς το έμβρυο, ωστόσο ζητήσαμε από το γιατρό να μη μας αποκαλύψει το φύλο του μωρού. Τα σχέδια μας είναι να το αφήσουμε να αποφασίσει μόνο του.

Θέλουμε να είναι μία έκπληξη για μας, ωστόσο προσπαθώ να σκεφτώ κάποια ονόματα που θα ταίριαζαν τόσο σε αγόρι, όσο και σε κορίτσι και έχω καταλήξει σε δύο. Στο Dyson και το Jelatin. Όχι λέτε ε; Και η σύζυγος μου το ίδιο είπε».

Ο παρουσιαστής φαίνεται να τα έχει χάσει λίγο από τη χαρά του, που θα γίνει ξανά πατέρας, αλλά τον κατανοούμε απόλυτα. Με το καλό λοιπόν!