Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Mila Kunis και ο ομηρικός καβγάς με την Demi Moore

Ερμιόνη Σαρρή
Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Mila Kunis και ο ομηρικός καβγάς με την Demi Moore

Με το ζόρι χωρισμός, αγαπητή Demi, δε γίνεται!

Η Mila Kunis, πριν από τέσσερις με πέντε μέρες, έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της. Μαζί με τον Ashton Kutcher έχουν αποδείξει πως είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και cool ζευγάρια του Hollywood. Δεν πουλάνε τη ζωή τους σε κανένα πρωτοσέλιδο και κυκλοφορούν διαρκώς στο δρόμο απλοί και λίτοι.

Πριν την Mila ομως στη ζωή του Kutcher βασίλευε η Demi Moore, η οποία για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο έχει μπει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στο ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ηθοποιού, η Moore ερχόταν αρκετά συχνά σε επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό της ενώ είχε αποστείλει και στο σπίτι τους μερικά ακριβά δώρα για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

293.asht.moore2.lc.100611

Την ίδια κίνηση «αγάπης» έκανε και αμέσως μετά τη γέννηση του μικρού Dmitri Portwood Kutcher φέρνοντας την Mila Kunis στα όριά της. Εκτός από τα δώρα όμως, το σκηνικό είχε και άλλα... παρατράγουδα. Βλέπεις η Demi Moore τηλεφωνούσε διαρκώς στο σπίτι θέλοντας να της δώσει συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει με το νεογέννητο αγοράκι της. Να σου υπενθυμίσουμε βέβαια πως εκείνη έχει μεγαλώσει κόρες και όχι γιους.

piz5 zps36d23f6b

Η Mila Kunis όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πλέον αγανακτησμένη με την πρώην του συζύγου της, της έδωσε τελεσίγραφο. Της εξήγησε πως δε θέλει πλέον να μπαίνει ανάμεσά τους και ότι αυτοί οι τρεις δεν μπορούν να είναι φίλοι. Δε θέλει ούτε δώρα, ούτε και συμβουλές από εκείνην.

Το δίκιο της το έχει.