Δε χωνέψαμε καλά καλά την εγκυμοσύνη, μάθαμε- άθελά της- και το φύλο του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δε χωνέψαμε καλά καλά την εγκυμοσύνη, μάθαμε- άθελά της- και το φύλο του μωρού της

Το μωρό της star είναι...

Πριν από μία εβδομάδα η διάσημη ηθοποιός απαθανατίστηκε σε έξοδο με τον σύζυγο της κι εκεί ανακοίνωσε μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους, πως σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Μόλις χθες είδαμε για πρώτη φορά καθαρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, όταν η ηθοποιός απαθανατίστηκε σε πρωινή της βόλτα να βγαίνει από ένα καφέ της γειτονιάς της με μία αρκετά εφαρμοστή μπλουζίτσα, η οποία έδειχνε πεντακάθαρα το πόσο έχει φουσκώσει.

Σήμερα και μάλλον άθελα της η γλυκιά ηθοποιός Amanda Seyfried έκανε την πιο σημαντική αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της και αυτή δεν ήταν άλλη από το φύλο του μωρού. Η Amanda λοιπόν έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό W και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε, πως το ζευγάρι θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η 32χρονη ηθοποιός, καθώς μιλούσε με τη δημοσιογράφο αναφέρθηκε στην εμμονή που έχει με το τυρί cottage και κάποια στιγμή μιλώντας για το μωράκι της, αναφέρθηκε σε αυτό χρησιμοποιώντας την αντωνυμία «he», δηλαδή αυτός. Με το καλό να φέρει ατον κόσμο το αγοράκι της λοιπόν.

3AF5A60400000578 0 image a 114 1481200104927