Το πιο σέξι ζευγάρι του Hollywood περιμένει το πρώτο του παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας

Ερμιόνη Σαρρή
Το πιο σέξι ζευγάρι του Hollywood περιμένει το πρώτο του παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας

Αυτή τη φορά δε θα δούμε ούτε ίχνος φουσκωμένης κοιλιάς.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, παρακολουθήσαμε στενά τον υπέρλαμπρο γάμο τους. Πριβέ πάρτι, διάσημοι καλεσμένοι, αρκετό αλκοόλ και παπαράτσι από απόσταση. Τριήμερος ίσως και τετραήμερος εορτασμός για φίλους και συγγενείς.

Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello από την ημέρα εκείνη και έκτοτε δεν έκρυψαν ποτέ την επιθυμία τους για την απόκτηση ενός παιδιού. Κάποια στιγμή μάλιστα είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Sofia ήταν έγκυος αλλά πολύ γρήγορα... αποσύρθηκε. Τώρα όμως, το radaronline αναφέρει πως το διάσημο ζευγάρι μέχρι τα τέλη Απριλίου θα έχει στην αγκαλιά του το μωράκι του.

Sofia Vergara Pregnant Baby Surrogate

Μην απορρήσεις όμως αν δεις τη Sofia Vergara να μην έχει ίχνος κοιλιάς, καθώς έχουν επιλέξει τη δίοδο της παρένθετης μητέρας. Εκείνη μένει στην Καλιφόρνια και κυοφορεί το παιδάκι τους.

Και οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από χαρούμενοι και δεν τους ενδιαφέρει καν το φύλο. Είτε είναι αγοράκι, είτε κοριτσάκι εκείνοι νοιάζονται μόνο για την υγεία του. Εντάξει, η Sofia Vergara σα μαμά ψάχνει ήδη για παιδικό σταθμό. Αυτό μας ακούστηκε κάτι σαν Ελληνίδα μάνα.

Sofia Vergara Joe Manganiello Cutest Moments