Διαζύγιο alert: H διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγος της χώρισαν μετά από δυο χρόνια γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Διαζύγιο alert: H διάσημη τραγουδίστρια και ο σύζυγος της χώρισαν μετά από δυο χρόνια γάμου

Επιδημία έχει πέσει;

Ακόμη ένα διαζύγιο χτύπησε την πόρτα διάσημου ζευγαριού στο Hollywood και εμείς κάπου εδώ έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για το τι συμβαίνει πια σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα ατόμων (στους διάσημους).

Από τον Σεπτέμβρη που οι Brangelina ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο έχει πέσει μία επιδημία, θα τη λέγαμε, η οποία δεν έχε σταματήσει πουθενά. Μετράμε σχεδόν δέκα διαζύγια από τότε, με πιο έντονη την είδηση της τελευταίας εβδομάδας, πως η Kim Kardashian θέλει διαζύγιο από τον Kanye West.

Τη λίστα με τα διάσημα και επίσημα αποφασισμένα διαζύγια όμως, έκλεισε η γνωστή τραγουδίστρια με τον σύζυγο της, που έπειτα από δύο χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο λόγος για τη Sia και τον Erik Anders Lang, οι οποίοι αποφάσισαν από εδώ και πέρα να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς. Λίγες ημέρες, αφού πήρε τρεις υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy η τραγουδίστρια και ο σύζυγος της αποφάσισαν να χωρίσουν.

sia husband separate

«Έπειτα από αρκετή ψυχική έρευνα και σκέψη, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε σαν ζευγάρι, ωστόσο παραμένουμε δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι. Δεν θα υπάρξουν άλλες ανακοινώσεις», ανέφερε το ζευγάρι λίγο μετά την ανακοίνωση της είδησης.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τον αρραβώνα της τον Ιούνιο του 2014 και παντρέυτηκαν τον Αύγουστο του ίδου έτους στο Palm Springs. Η Sia μάλιστα ανακοίνωσε τον γάμο της 8 μήνες μετά την τελετή. Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο.