Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie με τα παιδιά της μετά το διαζύγιο

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie με τα παιδιά της μετά το διαζύγιο

Γιατί να έμειναν σε ξενοδοχείο άραγε;

Όσος καιρός και να περάσει το διαζύγιο των Brangelina θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της επικαιρότητας και συνεχώς νέες πληροφορίες θα βγαίνουν στη δημοσιότητα, μέχρι αυτός ο φάκελος να κλείσει οριστικά!

Πρόσφατα μάθαμε πως το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε μία προσωρινή συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών, την οποία φυσικά και πήρε η Angelina Jolie, ενώ ο Brad Pitt θα συνεχίσει της θεραπεύτικες του συνεδρίες.

Μπορεί εκείνη να του απαγορεύει να πλησιάσει έστω και στο ένα μέτρο τα παιδιά, όμως εκείνος δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, όσο και αν η Angie ισχυρίζεται πως θέλει τα παιδιά μόνο για δημοσιότητα. Το θεωρούμε απίθανο κάτι τέτοιο γιατί ο Brad ήταν και είναι υπόδειγμα πατέρα.

Η 41χρονη ηθοποιός φαίνεται πως προσπαθεί να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ, παρά το γεγονός πως πριν από δύο μέρες οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν να βγαίνει μαζί με τα 6 παιδιά της από ξενοδοχείο στο Los Angeles. Στη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται μόνο εκείνη παρατηρήσαμε επίσης πως η Angelina δεν φορούσε πια στο χέρι της ούτε τη βέρα, ούτε το δαχτυλίδι που της είχε πάρει ο Brad.

1209 angelina jolie akmgsi zoom 3

Με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα η ηθοποιός έδειχνε ιδιαίτερα ήρεμη και αλλαγμένη σε σημείο που μας κάνει να αναρρωτιόμαστε, καθόλου δεν την έχει επηρεάσει η όλη κατάσταση;