From school with love: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της star και είναι φουλ ερωτευμένοι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
From school with love: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της star και είναι φουλ ερωτευμένοι μαζί

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο...

Πριν από μία εβδομάδα η διάσημη ηθοποιός κυκλοφορούσε στους δρόμους της Νέα Υόρκης παρέα με τον νέο της σύντροφο, για τον οποίο δεν είχαμε ούτε ένα στοιχείο και έδειχνε πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Λίγες ημέρες αργότερα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε και πάλι μαζί σε βόλτα στο Los Angeles και έδειχναν να είναι πολύ καλά μαζί. Μπορεί τότε να μην γνωρίζαμε το νέο της αμόρε, αυτή τη φορά όμως οι πληροφορίες είναι πολλές.

Αρχικά να σημειώσουμε, πως αναφερόμαστε στην αγαπημένη Dakota Fanning, η οποία χώρισε πριν από δύο μήνες με τον επί 3 χρόνια σύντροφο της Jamie Strachan, αλλά σύντομα βρήκε τον έρωτα σε άλλα μάτια και μάλιστα σε δυο μάτια γνώριμα σε εκείνη, αφού γνωρίζονται από το σχολείο.

Ο Logan Markley λοιπόν, είναι αυτός που της έκλεψε την καρδιά και που την κάνει να χαμογελάει και να είναι ευτυχισμένη. Η Dakota και ο Logan γνωρίστηκαν στο λύκειο Campbell Hall Episcopal στο Los Angeles, όπου τότε έβγαιναν για έναν χρόνο και έκτοτε κράτησαν φιλική επαφή.

3B02BD9E00000578 4017902 image m 28 1481303021947

Ο Logan είναι εμπορικός μεσίτης ακινήτων, σύμφωνα με πληροφορίες της MailOnline και με τη Dakota είχαν γνωριστεί μέσω της σχολικής ομάδας. Εκείνος έπαιζε football, εκείνη ήταν μαζορέτα και κάπως έτσι συμπληρώθηκε το παζλ. Μία πηγή ανέφερε στη Dailymail, πως η Dakota και ο Logan έβγαιναν για έναν χρόνο και από τότε που «χώρισαν» κράτησαν επαφή και ήταν πάντα κοντά ο ένας στον άλλον.

3B02BE9A00000578 4017902 Markley also in his early 20s grew up in Los Angeles and moved t m 29 1481303085579

Ο νεαρός Logan χώρισε πρόσφατα από τη φίλη του, λίγο μετά χώρισε και η Dakota και έτσι ήταν μοιρίο να επανασυνδεθούν. Αν και είνια πολύ νωρίς οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι πολύ ευτυχισμένοι και οι δύο.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.