Η Kim Kardashian κάνει comeback με ένα σούπερ σέξι 2λεπτο clip

Ερμιόνη Σαρρή
Η Kim Kardashian κάνει comeback με ένα σούπερ σέξι 2λεπτο clip

Έτσι... γιατί μας είχε λείψει!



Καταρχάς, πριν ξεκινήσουμε να σου παρουσιάζουμε όλο το φωτογραφικό υλικό κατο βίντεο από τη νέα σέξι εμφάνιση της Kim, να σου αναφέρουμε πως όντως τα πράγματα στο γάμο της δεν είναι και πολύ ρόδινα. Ο Kanye West έκανε την πρώτη του εμφάνιση, μετά τη νοσηλεία του, και εκείνη δεν ήταν στο πλευρό του. Όχι, βέβαια πως και αυτή είναι στα καλύτερά της.

Ομολογούμε πως μας είχαν λείψει οι σχεδόν γυμνές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις της Kim Kardashian. Από την ένοπλη ληστεία του Παρισιού και έπειτα, οι θαυμαστές της μετρούσαν αντίστροφα και να που εκείνη δεν τους χάλασε το χατίρι. Naked Kim is back.

H τηλεπερσόνα γύρισε ένα δίλεπτο clip για το ημερολόγιο Love και παρακάτω (όπως και στην gallery) θα σου δείξουμε μερικά από τα πλάνα. Για να μην κρίνουμε όμως χωρίς αποδείξεις, ουδείς γνωρίζει ακόμα πότε ήταν τα γυρίσματα. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η Kim να γδύθηκε προ… Παρισιού. Όχι, τίποτε άλλο αλλά οι φήμες την ήθελαν να έχει αναθεωρήσει τα πάντα γύρω από την εικόνα της και να θέλει να αλλάξει… χαρακτήρα και στάση ζωής. Για να δούμε!