Απίστευτο και όμως αληθινό! Πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε σαν ζευγάρι, οι stars χώρισαν!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Απίστευτο και όμως αληθινό! Πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε σαν ζευγάρι, οι stars χώρισαν!

Και το φταίξιμο είναι σίγουρα δικό της

Ούτε τρεις μήνες δεν έχουν περάσει από τότε που μάθαμε πως οι stars είναι και επίσημα ζευγάρι και πριν καλά-καλά τους συνηθίσουμε μαζί, πληροφορίες αναφέρουν πως αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από το έντονο ειδύλλιο τους (για να μην πούμε να χωρίσουνε).

Πληροφορίες εκ των έσω αναφέρουν, πως δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρή η σχέση τους και απλά απολάμβανε ο ένας την παρέα του άλλου. Αυτό φυσικά μέχρι το επόμενο πρόσωπο να εμφανιστεί στη ζωή τους.

Ο λόγος για τη Jennifer Lawrence και τον Darren Aronofsky, οι οποίοι μόλις τον προηγούμενο μήνα απαθανατίστηκαν μαζί σε δημόσια έξοδο. Αλλά ο Aronofsky, ο οποίος είναι και πατέρας ενός αγοριού (του Henry), πρόσφατα αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη Jennifer Lawrence και το πρόστυχο χιούμορ της.

«Τη βρίσκει λίγο ανώριμη και είναι αρκετά τρομοκρατημένος από τα πονηρά σχόλια της για το «βρεγμένο σφουγγάρι» της», ανέφερε μια πηγή. Θα σου εξηγήσουμε τι εννοούμε ή μάλλον τι εννοούσε! Η Lawrence ομολόγησε στη συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair, πως πάσχει από έναν παράλογο φόβο.

jennifer lawrence darren aronofsky dating breakup pp

"Έχετε διαβάσει ποτέ το διήγημα του Kurt Vonnegut όπου αναφέρει, πως ο καθένας πρέπει να πάρει αυτά τα χάπια που κάνουν το απόκρυφο σημείο σου να μοιάζει με «βρεγμένο σφουγγάρι» και τότε δεν μπορείς να κάνεις σεξ και να τεκνοποιήσεις; Ε, εμένα αυτό με τρομάζει και έτσι από τη στιγμή που έχω μεγαλώσει και είμαι στην ηλικία που νομίζω ότι θέλω να γίνω μητέρα, είναι σαν να μου λένε: «Δεν μπορείς, γιατί το απόκρυφο σημείο σου μοιάζει με σφουγγάρι», ανέφερε η ηθοποιός.

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχουμε καταλάβει και πολύ καλά ποιος ακριβώς είναι ο φόβος της και μάλλον ούτε κι εκείνη ξέρει και ο Darren έχει κι ένα 10χρονο γιο να σκεφτεί από το να ασχολείται με τις ανόητες σκέψεις της Lawrence.

So hot! Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski, Elsa Hosk και Bella Hadid ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη