Η απόφαση του διαζυγίου πάρθηκε. Μένει μόνο η ανακοίνωση από το διάσημο ζευγάρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόφαση του διαζυγίου πάρθηκε. Μένει μόνο η ανακοίνωση από το διάσημο ζευγάρι

Πραγματικά μοιάζει απίστευτο!

Το Hollywood και η ξένη showbiz γενικότερα είναι ένας χώρος που κάθε μέρα καλώς ή κακώς συμβαίνουν χιλιάδες πράγματα, τα οποία δεν είναι πάντα φυσιολογικά και πιστευτά. Μετά το διαζύγιο βόμβα των Brangelina έχουν συμβεί τα απίστευτα και φυσικά συνεχίζονται ακόμη.

Άλλη μία είδηση που ναι, μας σόκαρε ήταν αυτή του χωρισμού της Kim Kardashian με τον Kanye West. Το ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες περνάει μια κρίση, η οποία μπορεί να μη φαινόταν τόσο στη δημόσια ζωή τους, ωστόσο ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ρήξη.

kim kardashian kanye west finances 1

Πρώτα η ληστεία της Kim, μετά η κατάρρευση του Kanye, πόσα να αντέξουν πια. Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη, ωστόσο η reality star την έχει πάρει την απόφαση της και το μόνο που μένει, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει.

Κι αν πιστεύεις πως όλα αυτά είναι ένα ψέμα, αρκεί να σου πούμε πως από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο ο Kanye μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, ενώ ο ράπερ έκανε και ένα ταξίδι μόνος του.

Μια πηγή μάλιστα ανέφερε πως η Kim νιώθει απαίσια και θέλει επιτέλους αυτός ο γάμος να τελειώσει. Στην αναμονή λοιπόν...