Η Kim Kardashian βρίσκεται υπό κατάρρευση, μετά το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε

Ερμιόνη Σαρρή
Η Kim Kardashian βρίσκεται υπό κατάρρευση, μετά το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε

Την έχει πάρει η κάτω βόλτα, πάει και τελείωσε!

Η Kim Kardashian εδώ και δύο μήνες περίπου περνά δύσκολα και αυτό είναι κάτι που το έχουν συνειδητοποιήσει πλέον όλοι μας. Η τηλεπερσόνα έχει κλειστεί στον εαυτό της, δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα social media και απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις. Άλλη Kim ξέραμε μέχρι το Σεπτέμβρη και άλλη Kim προσπαθούμε πλέον να δούμε έστω και για μία συλλεκτική εμφάνιση.

GTY kim kardashian ml 161011 12x5 1600

Η τηλεπερσόνα δε σταματά να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις. Η ψυχολογία της είναι στα πατώματα, το πρόβλημα της ενδομητρίωσης είναι κάτι που την πονά αρκετά και τώρα καλείται για ακόμα μία φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες να αντιμετωπίσεις τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη.

Kim Kardashian and Kanye West out and about New York USA 06 Oct 2016

Ακόμα και οι πιο απαλοί ήχοι (τύπου ακουμπάω το ποτήρι πάνω στο τραπέζι) της προκαλούν εκνευρισμό και ξεσπάσματα. Η Khloe, από την άλλη, προσπαθεί να την πηγαίνει στο γυμναστήριο, να κάνουν μαζί λίγο kick boxing και έτσι να ξεσπά.

Η Kim, με λίγα λόγια, τα βλέπει πλεόν όλα… μαύρα. Φοβάται για την υγεία της όχι μόνο για την ενδομητρίωση αλλά και μήπως δεν καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ το σοκ της ληστείας.