Το βίαιο βίντεο των Brangelina που ξεδιαλύνει μία και καλή την υπόθεση του διαζυγίου τους

Ερμιόνη Σαρρή
Το βίαιο βίντεο των Brangelina που ξεδιαλύνει μία και καλή την υπόθεση του διαζυγίου τους

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το σπίτι των Brangelina θα είναι για πρώτη φορά, μετά από χρόνια, άδειο και μελαγχολικό. Το διαζύγιο ήρθε εν μία νυκτί και από τότε το ζευγάρια διασταυρώνει τα ξίφη του. Τόσο μίσος μετά από τόσο πάθος δεν το περιμέναμε.

Και μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες από τότε που οι Brangelina έγιναν ο Brad και η Angelina, τα ντοκουμέντα όμως από την περιβόητη έγγαμη ζωή τους δε σταματούν να βγαίνουν στο προσκήνιο. Αχ και να ήξερες, ποιος κρατά στα χέρια του το πιο καθοριστικό βίντεο για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Ο 15χρονος γιος τους, Maddox έχει στο κινητό του ένα βίντεο που καταδεικνύει το πόσο βίαιος ήταν ο Brad Pitt. Είχε τραβήξει μερικά στιγμιότυπα από τους ομηρικούς καβγάδες των γονιών του και είναι σχεδόν έτοιμος να το παραδώσει.

angelina jolie son maddox jolie pitt march 2 2014 lead
Angelina Jolie Brad Pitt Maddox LAX

Ο έφηβος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά του και μην ξεχνάμε πως ένας τσακωμός του με τον Brad ήταν και αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Maddox θέλει για ακόμα μία φορά να δείξει πόσο ανεξέλεγκτος ήταν ο μπαμπάς του και πόσο ξεπερνούσε τα όρια στη σχέση του με την Angelina.