Ποιο θα είναι το τέλος στο Νησί; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Ποιο θα είναι το τέλος στο Νησί; Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Λίγο πριν το τέλος η αγωνία κορυφώνεται για την μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην ιδιωτική τηλεόραση.  Το « Νησί» καθήλωσε την Δευτέρα το τηλεοπτικό κοινό με 64% ποσοστό στο νεανικό κοινό και 58% στο καθαρό. Τρία επεισόδια απομένουν και σήμερα σας μεταφέρουμε τι θα παρακολουθήσουμε στην συνέχεια.

Ο Μανόλης φεύγει για να αναλάβει τα κτήματα του θείου του στη Μεσσαρά. Η Άννα χάνει κάθε ελπίδα αλλά χαίρεται όταν ο Αντρέας τής λέει να πάνε μαζί να τον επισκεφτούν. Τελικά, ο Αντρέας πηγαίνει μόνος του και βρίσκει τον ξάδελφό του. Η Άννα δεν μπορεί να συγκρατήσει την απογοήτευσή της μπροστά στα πεθερικά της και συγκρούεται με τον άντρα της όταν αυτός επιστρέφει από τον Μανόλη. Στην Σπιναλόγκα αρκετοί κάτοικοι είναι διστακτικοί γιατί δεν ξέρουν πώς θα τους υποδεχτούν στον έξω κόσμο μετά από τόσα χρόνια. Αποφασίζουν την ομαδική αποχώρηση από το νησί στις 25 Αυγούστου. Οι Πλακιώτες τούς ετοιμάζουν μεγάλο γλέντι.

Η Άννα και ο Αντρέας ετοιμάζονται να πάνε στην Πλάκα για να υποδεχτούν τη Μαρία. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και στο προτελευταίο επεισόδιο στις 16 Μαίου όπου η Άννα θα χάσει την ζωή της με την άστατη προσωπική ζωή που κάνει. Ο τρόπος που θα σκοτωθεί θα σοκάρει και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Στις 23 Μαιόυ παίζεται ο επίλογος στην σειρά πρόκληση. Χαρά και λύπη θα αποτυπωθούν στα βλέμματα των πρωταγωνιστών για όλα όσα πέρασαν στην Σπιναλόγγα και στην Πλάκα. Οι λεπροί γίνονται καλά και η Μαρία παρά το πένθος στον θάνατο της αδερφή της, φτιάχνει την ζωή της με τον γιατρό Κυρίτση που από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε της έδειξε πόσο την αγαπά. Happy end σε μια σειρά που θα λείψει από το prime time της Δευτέρας.