Baby on board? Το διάσημο ζευγάρι, ο γάμος και το... παιδί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby on board? Το διάσημο ζευγάρι, ο γάμος και το... παιδί

Το 2017 φέρνει ευχάριστα νέα

Το διάσημο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα έχει δύο λόγους για να «πανηγυρίζει». Πολύ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μετά το γάμο έχουν «βάλει μπροστά» να αποκτήσουν και ένα παιδάκι οι δυο τους.

Αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Life&Style αναφέρουν, πως οι stars είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς και πως μετά το γάμος τους θα αποκτήσουν παιδάκι. Ο λόγος για τη Gwen Stefani και τον Blake Shelton, οι οποίοι με την έλευση της νέας χρονιάς συζητούν για να ξεκινήσουν διαδικασίες υιοθεσίας.

gwen stefani blake shelton disneyland

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είναι μωρό ή και ένα μικρό παιδάκι. Όπως και να χει οι δύο stars θέλουν μέχρι το τέλος του 2017 να έχουν ένα κοριτσάκι στην αγκαλιά τους».

Ο Blake και η Gwen εξετάζουν όλες τις επιλογές, ακόμη και αυτή της εξωσωματικής γονιμοποίησης και θα κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα τρία αγόρια της τραγουδίστριας, ο 10χρονος Kingston, ο 8χρονος Zuma και ο 2 ετών Apollo, είναι εκστασιασμένοι.