30+5 χωρισμοί διασήμων το 2016 που μας σόκαραν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
30+5 χωρισμοί διασήμων το 2016 που μας σόκαραν

Δεν ήταν και λίγοι..

Το 2016 δεν ήταν μία χρονιά και τόσο εύκολη τελικά. Ή τουλάχιστον όχι τόσο, όσο την περιμέναμε από την αρχή. Έγιναν τόσα που δεν ξέρεις από που να πρωτοξεκινήσεις. Μας «άφησαν» πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες –και όχι μόνο- με πιο πρόσφατους τον George Michael και την Carrie Fisher.

Εκτός όμως από τέτοια δυσάρεστα γεγονότα, είχαμε και πολλούς χωρισμούς και διαζύγια διασήμων. Δηλαδή το 2016 μπορεί πολύ άνετα να χαρακτηριστεί ως ένα από τα χειρότερα έτη που έχουμε βιώσει.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τους 30 πιο πολύκροτους χωρισμούς, + 5 ακόμη που μας σόκαραν αυτή τη χρονιά και σους τους παρουσιάζουμε.

Φυσικά το νο.1 της λίστας καταλαμβάνει το διαζύγιο των Brangelina. Ένας χωρισμός που πραγματικά μας σόκαρε και μας έκανε να ασχοληθούμε έντονα μαζί του (ακόμη και σήμερα).

Την είδηση μετέδωσε πρώτο το TMZ στις 16 Σεπτεμβρίου όταν και ανακοινώθηκε, πως η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια των παιδιών και καθόλου διατροφή.

Angelina Jolie Brad Pitt

Σε μία παρόμοια κατάσταση, άλλο ένα αρκετά πολύκροτο διαζύγιο ήταν αυτό του Johnny Depp με την Amber Heard, στο οποίο ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για ενδοοικογενειακή βία.

newego LARGE t 248161 106929445 type13063

Μία περίπολοκη περίπτωση ήταν και αυτή της Taylor Swift, η οποία λίγο μετά το Πάσχα, κάπου στις αρχές Ιουνίου χώρισε με τον Calvin Harris έπειτα από 15 μήνες σχέσης. Η νεαρή τραγουδίστρια δεν τα έβαψε μαύρα και λίγο καιρό αργότερα, τα έφτιαξε με τον Tom Hiddleston, με τον οποίο έμειναν μαζί μόνο 3 μήνες, αφού τον Σεπτέμβριο αποφάσισαν να χωρίσουν.

newego LARGE t 248161 106929446 type13063

Δεν μένουμε όμως μόνο σε αυτούς τους τρεις. Στην λίστα συμπεριλαμβάνεται ακόμη ο πολύκροτος αρραβώνας της Mariah Carey με τον James Packer που κατέληξε στο κενό, αλλά και το διαζύγιο της Drew Barrymore από τον Will Kopelman.

Mariah Carey James Packer

Παραπάνω στην gallery θα δεις και τα υπόλοιπα ζευγάρια που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους!