Λίγο πριν το γάμο o επιχειρηματίας γνώρισε τους γονείς του supermodel

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγο πριν το γάμο o επιχειρηματίας γνώρισε τους γονείς του supermodel

Εγκρίνουν άραγε οι γονείς της;

Στην Αυστραλία με τον σύντροφο της ταξίδεψε το γνωστό μοντέλο, λίγο πριν ανέβουν οι δυο τους τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί να είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια και να έχουν κάποια χρόνια διαφορά, όμως όπως πολλάκις έχει αποδειχθεί, ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και το ζευγάρι μοιάζει πραγματικά ευτυχισμένο.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες λίγο πριν επιβιβαστούν στην πτήση για Αυστραλία για να πάνε στο πατρικό σπίτι του supermodel. Ο λόγος για τη Μiranda Kerr και τον πολυεκατομμυριούχο Evan Spiegel, οι οποίοι φαίνεται πως το πηγαίνουν πολύ σοβαρά.

x17 miranda kerr spiegel 122716 03

Η 33χρονη καλλονή φαίνεται πως θέλει οι γονείς της να γνωρίσουν τον 26χρονο φίλο της πριν εκείνοι παντρευτούν, προκειμένου να είναι σίγουρη αυτή τη φορά πως θα τα κάνει όλα σωστά.

x17 miranda kerr spiegel 122716 05

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τη Miranda, η οποία πιο πριν ήταν παντρεμένη με τον Orlando Bloom, με τον οποίο και απέκτησαν έναν γιο τον Flynn. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν εμπόδια στη σχέση τους, το σίγουρο είναι πως θα είναι μία πανέμορφη νύφη.

Φωτογραφίες: x17online.com