Breaking news! Η star του Grey's Anatomy έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Breaking news! Η star του Grey's Anatomy έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ

Το καλύτερο δώρο έφερε στο ζευγάρι το 2016 λίγο πριν μας αποχαιρετίσει μια και καλή. Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίστερα στην οικογένεια της ηθοποιού, η οποία το βράδυ της Τετάρτης έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι.

Η star του Grey's Anatomy πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού λίγο πριν εκπνεύσει το 2016 καλωσόρισε το τρίτο της παιδάκι, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή τους ευτυχία. Ο λόγος για την Ellen Pompeo και τον σύζυγο της Chris Ivery, οι οποίοι διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.

ellen pompeo chris ivery welcome third child

Ομολογουμένως η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη μας ξέφυγε, αφού η τελευταία φορά που είδαμε την 47χρονη ηθοποιό σε δημόσια έξοδο της ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, σε μία εμφάνιση άκρως εντυπωσιακή μάλιστα, που δεν την είχαμε συνηθίσει.

Τα καλύτερα Χριστούγεννα λοιπόν, ήταν αναμφίβολα αυτά που της χάρισαν το τρίτο της παιδάκι. Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού μάλιστα ανέφερε, πως τόσο η μητέρα, όσο και το μωρό είναι μια χαρά. Ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν, πως και αυτό το μωράκι ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Ellen και ο Chris έχουν ακόμη δύο κόρες, την 7χρονη Stella που γεννήθηκε το 2009 και την 2ετών Sienna, η οποία ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας το 2014. Όπως και να έχει όμως και με όποιον τρόπο και αν ήρθε στον κόσμο το μωράκι, το σημαντικό είναι να είναι υγιές και δυνατό. Να τους ζήσει!