I promise! Μέσα στη νέα χρονιά θα αποκτήσουμε σίγουρα το θανατηφόρο κορμί της Doutzen Kroes

Νάνσυ Μητσοστέργιου
I promise! Μέσα στη νέα χρονιά θα αποκτήσουμε σίγουρα το θανατηφόρο κορμί της Doutzen Kroes

Από άλλον πλανήτη...

Οι νέες χρονιές είναι αυτές που πάντα σηματοδοτού μια αλλαγή στη ζωή μας, που βάζουμε στόχους για όλο το υπόλοιπο έτος και προσπαθούμε όσο περισσότερο γίνεται να φερόμαστε καλά στον εαυτό μας.

Ένας από τους πολλούς στόχους που θέτουμε συνήθως με την έλευση του νέου χρόνου, δεν είναι άλλος από το να αποκτήσουμε το τέλειο καλλίγραμμο σώμα, κι αυτό γιατί το χρωστάμε στον εαυτό μας. Μετά από τόσο φαγητό στς γιορτές άλλωστε επιβάλλεται.

Κάνοντας μία βόλτα στο Internet πέσαμε πάνω στην Doutzen Kroes και στις φωτογραφίες της που τραβήχτηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην παραλία Cancun.Όπως πολύ καλά κατάλαβες, αφού ήταν σε παραλία, φορούσε και μαγιό και μόλις την είδαμε, σκεφτήκαμε πως αυτό είναι. Το σώμα που θέλουμε να αποκτήσουμε είναι σίγουρα αυτό της Doutzen.

3BBDBD6400000578 0 image a 46 1483218542751

Η 31χρονη star φορούσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τον σύζυγο της, Sunnery James. Ούτε πολύ αδύνατο, ούτε παραπάνω κιλά, ακριβώς μία ενδιάμεση κατάσταση και ένα υπέροχο γυμνασμένο σώμα. Αυτή είναι η Doutzen και μπράβο της, γιατί μην ξεχνάς πως αυτό το σώμα έχει βγαλει και τρία παιδιά.

3BBDBDA400000578 0 image a 35 1483218324211

Μέχρι να κάνεις την εγγραφή στο γυμναστήριο μπορείς να χαζέψεις τις φωτογραφίες της.