Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα έγινε ενός έτους και αυτή είναι η πιο όμορφη φωτογραφία του

Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα έγινε ενός έτους και αυτή είναι η πιο όμορφη φωτογραφία του

Δες το τρυφερό μήνυμα της μαμάς του

Το πρώτο κεράκι στην τούρτα του θα σβήσει σήμερα ο μικρός γιος της Σοφίας Καρβέλα, ο Νέστορας, ο οποίος έχει τα γενέθλια του και έχει ήδη κάνει τη μαμά του και τους χιλιάδες ακόλουθους της να λιώσουν από αγάπη.

Ο babyNestor, όπως χαρακτηριστικά τον φωνάζει η μαμά του εδώ και ένα χρόνο έχει φέρει την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια και το σπίτι της Σοφίας, ενώ και ο Νινίκος εμφανίζεται συνεχώς χαρούμενος που έχει έναν μικρό αδερφό να παίζει μαζί του.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα διανύει την πιο όμορφη και γλυκιά περίοδο της ζωής της από την ημέρα που έφερε στον κόσμο και τον μικρό της γιο και η φωτογραφία που κοινοποίησε πριν από κάποιες ώρες στο Instagram, ήταν ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα.

Αγκαλιά με τον γιο της σε ασπρόμαυρο φόντο, του ευχήθηκε χρόνια πολλά και εμείς μείναμε να τους χαζεύουμε.

«Πέρυσι τέτοια ημέρα ετοίμαζα την τσάντα μου -εννοώ ένα ζευγάρι γκρι γιαγιαδίστικα εσώρουχα και ένα σουτιέν θηλασμού με μερικές μικρές τρύπες- και ετοιμαζόμουν να πάω στο νοσοκομείο να γεννήσω. Μικρό μου, εκπληκτικό υπέροχο ανήσυχο άτομο. Πραγματικά, σ’ ευχαριστώ πολύ που με διάλεξες. Και συγνώμη για τα φιλιά του Νινίκου -που συνήθως ακολουθούνταν και από γροθιές- που τόσο ευγενικά τα δεχόσουν», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.