Ο κρυφός γάμος που αναστατώνει τη ζωή της Demi Moore

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο κρυφός γάμος που αναστατώνει τη ζωή της Demi Moore

Τι συνέβη στη διάσημη ηθοποιό;

Ευτυχώς ο ερχομός του 2017 φέρνει καινούργια νέα και πολύ θετικά τόσο για την εγχώρια showbiz, όσο και για την ξένη. Γάμοι , εγκυμοσύνες, αρραβώνες είναι μερικά από αυτά που έχουμε ήδη μάθει τις 4 πρώτες μέρες του καινούργιου έτους.

Σήμερα μάθαμε ένα ακόμη χαρμόσυνο γεγονός, για το οποίο όμως η Demi Moore δεν έχει ακριβώς την ίδια άποψη. Οι φήμες ενός γάμου έχουν ταράξει τη ζωή της ηθοποιού και ελπίζει να μην είναι αληθινές.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline η μικρή κόρη της Demi Moore με τον Bruce Willis, Tallulah Willis, παντρεύτηκε κρυφά πίσω από την πλάτη της μητέρας της, με τον αγαπημένο της, Morgan MacDonald!

demi moore bruce willis daughter tallulah willis dating morgan macdonald 01

Όπως καταλαβαίνεις αυτό το γεγονός την έχει κάνει πυρ και μανία, καθώς θεωρεί απαράδεκτο να μην έχει ενημερωθεί. Η 22χρονη Tallulah απαθανατίστηκε να φορά ένα δαχτυλίδι (ή μία βέρα καλύτερα) στο χέρι της, όταν απαθανατίστηκε με τον φίλο της Morgan σε κοινή τους έξοδο κατά τη διάρκεια των διακοπών.

demi moore bruce willis daughter tallulah willis dating morgan macdonald 02

Ωστόσο, η μητέρα του MacDonald, Alicia, αποκάλυψε πως δεν έχουν παντρευτεί, ακόμη! «Το πηγαίνουν πολύ σοβαρά, αλλά δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Θα τους δω τις επόμενες ημέρες του μήνα. Εάν είναι αλήθεια πως έχουν παντρευτεί θα πεθάνω», αστειεύτηκε η μητέρα του, «Αποκλείεται να έχουν παντρευτεί».

Οπότε Demi μας, μπορείς να ηρεμήσεις για την ώρα γιατί όλα είναι μια χαρά. Εάν παντρευτούν θα το μάθετε σίγουρα.