Θέλαμε να κλείσουμε τα μάτια μας όταν είδαμε το κορμί της Σμαράγδας Καρύδη χωρίς ρετούς

Θέλαμε να κλείσουμε τα μάτια μας όταν είδαμε το κορμί της Σμαράγδας Καρύδη χωρίς ρετούς

Και ας μην αναφερθούμε στη ευλυγισία της...

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μία από τις ηθοποιούς της ελληνικής showbiz που λατρεύουμε απίστευτα και φυσικά χαιρόμαστε άλλο τόσο, όταν βλέπουμε σε επανάληψη το Παρά 5 και δακρύζουμε από τα γέλια με την Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου.

Ας αφήσουμε όμως, το υποκριτικό κομμάτι και ας επικεντρωθούμε στην φωτογραφία που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έχεις ακούσει το ρητό που λέει οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες σωστά; Η Σμαράγδα Καρύδη είναι ακριβώς αυτή η γυναίκα που επιβεβαιώνει το ρητό.

Τι κι αν διανύει το 47ο έτος της ηλικίας της, η ξανθιά ηθοποιός έχει σώμα που θα ζήλευε ακόμη και μοντέλο της Victoria’s Secret. Η Σμαράγδα ανέβασε μία φωτογραφία στα social media της, η οποία μπορεί να είναι από το καλοκαίρι και να φοράει μαγιό, όμως ήταν αρκετή για να δούμε και να θαυμάσουμε το υπέροχο σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Θα μπορούσαμε φυσικά να αναφερθούμε και στο πόσο ευλύγιστη είναι, μιας και στη φωτογραφία εμφανίζεται να κάνει ανάποδη γέφυρα, ωστόσο θα επικεντρωθούμε στο υπέροχα σμιλεμένο σώμα της και στο πόσο καλλίγραμμη και γυμνασμένη είναι.

Δες τη φωτογραφία και κρίνε και μόνη σου αν δεν μας πιστεύεις.

https://www.instagram.com/p/