Η Jennifer Lopez σε κίνδυνο! Ο παλιός εφιάλτης ξαναχτύπησε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Jennifer Lopez σε κίνδυνο! Ο παλιός εφιάλτης ξαναχτύπησε

Τουλάχιστον είναι κοντά της ο Drake

Κι εκεί που πιστεύαμε πως όλα πάνε καλά στη ζωή της Jennifer Lopez -τι άλλο να ζητήσει όταν έχει τον Drake- ξαφνικά άνουμε μία βόλτα στο διαδίκτυο και διαβάζουμε πως η ζωή της βρίσκεται ασε κίνδυνο από κάποιον επιτήδειο, ο οποίος όπως ισχυρίζεται η τραγουδίστρια έχει βίαιο ιστορικό.

Οι δικηγόροι της pop star μάλιστα, κατέθεσαν την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles έγγραφα με περιοριστικά μέτρα εναντίον του Timothy McLanahan, ο οποίος έστειλε λουλούδια στην JLo, ενώ στο παρελθόν είχε συλληφθεί επειδή οδηγούσε μέσα στον ιδιωτικό της χώρο.

Αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το Us Weekly την Τετάρτη, ο ύποπτος μπήκε με το όχημα του στην ιδιωτική περιουσία της τραγουδίστριας (και γι’ αυτό συνελήφθη τότε), την ακολουθεί συνεχώς με δική του βούληση, της στέλνει emails, ενώ έχει αποδειχθεί πως έχει επιθετική και βίαιη συμπεριφορά.

Του έχει δοθεί διαταγή να παραμείνει τουλάχιστον 100 μέτρα μακριά από τη Jennifer Lopez και τα παιδιά της, το σχολείο τους, το σπίτι της, τη δουλειά της, αλλά και από το αυτοκίνητο της. Η ακρόαση σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα έχει οριστεί για τις 24 Γενάρη, ενώ ο bodyguard της Lopez αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο McLanahan ενοχλεί κάποιον άνθρωπο.

Μάθαμε επίσης πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez απειλείται από κάποιον τρελό θαυμαστή της.

Το 2013 ο John M. Dubis, στον οποίο και πάλι η 47χρονη τραγουδίστρια είχε κάνει περιοριστικά μέτρα, συνελήφθη γιατί είχε διαρρήξει την έπαυλη της στο Hamptons και έμενε στο σπιτάκι δίπλα από την πισίνα για 6 μέρες, χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί. Ευτυχώς όμως εκείνο το διάστημα έλειπε και η JLo.

Ο Drake άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά; Θα προστατέψει την αγαπημένη του από κάθε απειλή;