Ο φίλος της Kendall Jenner είναι αυτό ακριβώς που θες να δεις σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο φίλος της Kendall Jenner είναι αυτό ακριβώς που θες να δεις σήμερα

Και ταιριάζουν πολύ...

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας Kardashian που αγαπάμε και λατρεύουμε γιατί εκτός του ότι είναι φυσική και όμορφη, είναι και το πιο χαμηλών τόνων άτομο της φαμίλιας αυτής.

Μόλις στα 21 της έχει καταφέρει να κάνει πολλά στη βιομηχανία της μόδας, ενώ πρόσφατα περπάτησε και στο fashion show της Victoria’s Secret. Τα συναισθηματικά και τα ερωτικά της είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ σπάνια, ωστόσο αυτή τη φορά δεν θα μπορούσαμε να μην το σχολιάσουμε.

Το 21χρονο μοντέλο απαθανατίστηκε σε έξοδο της με τον πρώην φίλο της και NBAερ Chandler Parsons, ο οποίος καθώς φαίνεται δεν είναι πια πρώην της όσο και αν αυτό προσπαθούν να αποδείξουν. Η Kendall και ο μπασκετμπολίστας των Memphis Grizzlies έβγαιναν το 2014, «χώρισαν» για κάποιο χρονικό διάστημα και χθες απαθανατίστηκαν και πάλι μαζί, αλλά είναι μόνο φίλοι για την ώρα, ανέφεραν οι δύο νέοι.

Εμείς πάλι με αυτά τα βλέμματα που «έκαιγαν» κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο, γιατί δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε;

3BDD53D700000578 0 image a 44 1483612547911

Κάποιες φήμες αναφέρουν πως κάτι τρέχει με τον Chandler και τη Hailey Baldwin, ωστόσο οι δυο τους είναι απλά δύο καλοί φίλοι, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της, αφού η κολλητή της (σ.σ Kendall) είναι αυτή που ενδιαφέρεται πραγματικά.

3BDD8FFF00000578 4090646 Sparks flying They first set tongues wagging when they enjoyed a a 74 1483615478041

Και ψέματα σίγουρα δεν λέει, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν απαθανατιστεί οι δυό τους στο γήπεδο να παρακολουθούν τα παιχνίδια των Memphis. Kendall, εμείς πάντως εγκρίνουμε!