Αυτό κι αν είναι είδηση! Η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood είναι σίγουρα αυτή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό κι αν είναι είδηση! Η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood είναι σίγουρα αυτή

Ποιος να το περίμενε;

Τελικά το 2017 έχει φέρει και θα φέρει πολλές εκπλήξεις ακόμη μαζί του. Άλλοι παντρεύονται, άλλοι χωρίζουν και άλλοι περιμένουν παιδιά, υπάρχει ένα κάποιο ενδιαφέρον. Περισσότερο «σοκ» όμως αποτελεί αυτή η είδηση που διαβάσαμε σήμερα, στην οποία η πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι έγκυος.

Και που είναι το παράξενο θα μας πεις. Το παράξενο λοιπόν, είναι πως το συγκεκριμένο ζευγάρι χώρισε μόλις πριν από τρεις ημέρες. Ακουγόνταν πολύ καιρό τώρα πως βρίσκονται στα μαχαίρια και πως θέλουν να χωρίσουν και τελικά αυτό έγινε γνωστό στις 5 Ιανουαρίου.

Δύο μέρες μετά στις 7 Ιανουαρίου κυκλοφορεί παντού πως η star είναι έγκυος και σοκάρει τους πάντες. Είναι δυνατόν; Κι όμως σύμφωνα με τον πρώην φίλο της, ο οποίος ανέβασε στο snapchat το στιγμιότυπο (το οποίο στη συνέχεια έσβησε) η τραγουδίστρια περιμένει το παιδί του.

nicki minaj pregnant meek mill makes shocking accusation cfmp lead

Ο λόγος για τη Nicki Minaj, η οποία πάντα ήθελε να κάνει ένα παιδί και τώρα όπως αποκάλυψε ο πρώην φίλος της Meek Mill, είναι έγκυος στο παιδί του. Η πλευρά της τραγουδίστριας βέβαια διαψεύδει κάθε τέτοια πληροφορία, αναφέροντας πως δεν είναι στα άμεσα σχέδια της ένα παιδί.

nicki loves drakes new album keeping it a secret from meek mill ftr

Μήπως τελικά όλα αυτά τα κάνει ο φίλος της για να την εκδικηθεί που χώρισαν; Το μέλλον θα δείξει!