Ο Brad Pitt μόλις αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο του στο διαζύγιο με την Angelina Jolie

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt μόλις αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο του στο διαζύγιο με την Angelina Jolie

Ανησυχεί πραγματικά..

Το 2016 μπορεί πια να αποτελεί παρελθόν μας άφησε όμως να θυμόμαστε, έναν από τους μεγαλύτερους χωρισμούς, αυτόν του Brad Pitt και της Angelina Jolie.

Φυσικά από την ημέρα που αυτό έγινε γνωστό έχουν συμβεί τα άπειρα πράγματα και υπάρχουν μικρές μάχες –ας τις πούμε- μεταξύ του πρώην ζευγαριού, ο οποίες επηρεάζουν και τα παιδιά τους κάθε τόσο.

Θυμίζουμε πως η Angelina Jolie επικαλέστηκε ως λόγο του διαζυγίου την κακή συμπεριφορά του Brad Pitt απέναντι στα παιδιά τους και τον μη έλεγχο της ψυχραιμίας του. Και μπορεί ο Pitt να απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία μετά από έρευνα των ειδικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τελείωσαν.

Η Angelina εξακολουθεί να επιδιώκει την αποκλειστική επιμέλεια των 6 τους παιδιών και στον Brad έχει δοθεί εποπτευόμενη πρόσβαση, μόνο μία φορά την εβδομάδα, με την παρουσία του θεραπευτή.

Και εδώ ξεκινούν οι φοβίες του 52χρονου ηθοποιού, ο οποίος πιστεύει πως όσο τα παιδιά μένουν με τη μητέρα τους -και κυρίως τα αγόρια- θα τους καταφέρει και τους κάνει να αλλάξουν την γνώμη που έχουν για τον πατέρα τους.

«Η Angelina κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει τα παιδιά μακριά από αυτόν, και αυτό του ραγίζει την καρδιά. Ο ηθοποιός πραγματικά ανησυχεί πως η Angelina «δηλητηριάζει» τα αγόρια και τα στρέφει εναντίον του και όσο περνάει ο καιρός εκείνα είναι όλο και πιο απόμακρα απέναντι του», δηλώνει ο εκπρόσωπος του Brad. «Είναι προφανές πως για το ζευγάρι δεν υπάρχει γυρισμός, ο Brad όμως αγαπάει τα παιδιά του όσο τίποτα και θέλει να παραμείνει στη ζωή τους».

Και φυσικά θα συμφωνήσουμε με τον Brad. Τι θα κάνει όμως ο ηθοποιός για να το εμποδίσει αυτό; Ο χρόνος θα δείξει!