Η star ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες που φουντώνουν τις φήμες για εγκυμοσύνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες που φουντώνουν τις φήμες για εγκυμοσύνη

Το τέταρτο παιδάκι είναι γεγονός...

Κάθε μέρα που περνάει, όλο και πιο πολύ φουντώνει η φήμη πως η star είναι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της και όπως όλα δείχνουν, μάλλον μέσα στο 2017 η διάσημη οικογένεια θα αποκτήσει ένα ακόμη μέλος.

Κι ενώ ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγος της επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν την είδηση, η star ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες που φουντώνουν τις φήμες για εγκυμοσύνη. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα κοινοποίησε στον δεύτερο λογαριασμό της στο Instagram ένα βιντεάκι, στο οποίο ήταν με την κοιλίτσα φουσκωμένη .

Φυσικά πρόκειται για βίντεο από την τελευταία της εγκυμοσύνη, όταν και έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι πριν από έναν χρόνο. Σήμερα όμως η reality star κοινοποίησε μία ακόμη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία υπήρχε ένα ζευγάρι παιδικά παπούτσια με την λεζάντα «Baby».

3C18D1CB00000578 0 image a 53 1484301604039

Όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στην μεγαλύτερη αδερφή των Kardashians, Kourtney, η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες έχει εντείνει όλο και πιο πολύ τη φήμη πως περιμένει τέταρτο παιδάκι.

Δύο πράγματα συμβαίνουν λοιπόν: ή που η Kourtney Kardashian θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο μέλος της οικογένειας της ή απλά παίζει κι εκείνη το παιχνίδι της φήμης αυτής κοινοποιώντας διάφορες φωτογραφίες.