Περιμένει τον πελαργό η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni;

Περιμένει τον πελαργό η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni;

Η Carla Bruni σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του πρωθυπουργού της Γαλλίας, Carla Bruni σε πρόσφατη συνέντευξη της, ερωτήθηκε εκτός των άλλων για το αν τελικά είναι έγκυος όπως έντονα φημολογείται, καθώς και για την ζωή της ως πρώτη κυρίας της Γαλλίας.

Η Carla, λοιπόν, παρόλο που ήταν πολύ ειλικρινής, απέφυγε πολύ έξυπνα να απαντήσει λέγοντας πως ο λαός της Γαλλίας σίγουρα έχει πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί από μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της. Έτσι, προφασιζόμενη και τις προτεραιότητες της ζωή της, που έχουν αλλάξει πολύ από τότε που παντρεύτηκε, αλλά και την προστασία της οικογένειάς της, αρνήθηκε να απαντήσει ευθέως.

Όσο για τη ζωή της ως γυναίκα του πρωθυπουργού, η Carla φάνηκε συνειδητοποιημένη, ή πολύ καλά διαβασμένη, αναφέροντας συνεχώς πως ο σύζυγος της εργάζεται πολύ σκληρά και πολλές ώρες με αποτέλεσμα να μην περνούν πολύ χρόνο μαζί αλλά ότι και εκείνη όσο εγωίστρια κι αν είναι το αντιλαμβάνεται πια, πως η ζωή της έρχεται σε δεύτερη μοίρα, μετά τη Γαλλία.