Προβλήματα στο παλάτι; Η είδηση για τη Meghan Markle που ανησύχησε ακόμη και τον πρίγκιπα Harry

Προβλήματα στο παλάτι; Η είδηση για τη Meghan Markle που ανησύχησε ακόμη και τον πρίγκιπα Harry

Η Ελισάβετ άραγε έμαθε τα νέα;

Το 2017 φαίνεται πως δεν έχει μπει με τους καλύτερους οιωνούς για τη Meghan Markle και την οικογένεια της, αφού η είδηση αυτή που κυκλοφόρησε σίγουρα θα επηρεάσει και την προσωπική της ζωή!

Ίσως και να μην είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να διαβάσεις σήμερα, ωστόσο και αυτά είναι μέσα στη ζωή.
Βέβαια δεν ξέρουμε τι αντίδραση θα έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ με αυτά «νέα», αλλά πολύ σύντομα θα μαθευτεί και αυτό. Η Meghan λοιπόν, δεν διανύει και την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μιας και αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν, πως ο ετεροθαλής αδερφός της (να κάτι που δεν ξέραμε για εκείνη) συνελήφθη χθες αργά το βράδυ, καθώς «επιτέθηκε» σε μία γυναίκα με όπλο, υπό την επήρεια αλκοόλ.

3C229CE000000578 4120822 image a 21 1484432803092

Η γυναίκα αυτή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι η σύντροφος του, Darlene Blount και το συμβάν πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στο Oregon. Ένας διάλογος της αστυνομίας αναφέρει συγκεκριμένα, πως ο Thomas και η Darlene είχαν ένα άσχημο τσακωμό, εκείνος είχε πιει πολύ και έτσι υπό την επήρεια που ήταν πήρε ένα όπλο κι σημάδεψε τη σύντροφο του, προκειμένου να την αναγκάσει να φύγει.

Εκείνη έτρεξε γρήγορα και κλειδώθηκε στο μπάνιο, περιμένοντας να έρθει η ασττυνομία την οποία και είχε καλέσει. Ο Thomas Markle έχει επίσης δύο γιους από την πρώτη του σύζυγο, τους Τhomas Dooley Markle και Tyler Dooley Markle. Η Meghan δεν πήρε κάποια θέση για το συμβάν και ελπίζουμε να μην πάρει ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ!