Το τερμάτισε! Η Katy Perry άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει πια κάπως έτσι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το τερμάτισε! Η Katy Perry άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει πια κάπως έτσι

Μια εμφάνιση που θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει

Μόνο η λέξη αγνώριστη ή και δράμα θα μπορούσε να περιγράψει τη νέα εμφάνιση της Katy Perry, η οποία κατέφθασε χθες αργά το βράδυ στο Palm Strings, προκειμένου να κάνει έκπληξη στον αγάπημένο της, Orlando Bloom, που είχε γενέθλια.

Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια ήταν η αντίδραση του 40χρονου (πλέον) ηθοποιού όταν την είδε, αλλά εικάζουμε ότι δεν του άρεσε ιδιαίτερα. Από την άλλη μπορεί κι εείνος να έχει ιδιαίτερο γούστο και να εκτίμησε την αλλαγή της αγαπημένης του, ποιος ξέρει.

Η 32χρονη τραγουδίστρια είναι γνωστη και τη λατρεύουμε κυρίως για το υπέροχο χρώμα των μαλλιών της, αυτό το φυσικό μαύρο που άλλες χρησιμοποιούν βαφή για να το πετύχουν. Είναι γνωστή βέβαια και για το κάπως εκκεντρικό στυλ της, αλλά αυτή της η αλλαγή ομολογούμε ότι μας ξάφνιασε και όχι ευχάριστα!

Η Katy Perry λοιπόν, αποφάσισε να πειραματιστεί λίγο και έτσι έκανε τα μαλλιά της ξανθά. Και θα μας πεις εντάξει, σιγά την τρομερή αλλαγή. Θα σε ππρολάβουμε όμως και θα σου πούμε πως η συγκεκριμένη απόχρωση ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Κάτι μεταξύ, ξανθού κίτρινου και πορτοκαλί.

Η φωτογραφία στην οποία απαθανατίστηκε θα σε πείσει, πως τελικά δεν ήταν και πολύ καλή επιλογή.

3C2617B700000578 4122118 Do blondes have more fun It seems that Katy Perry has decided to m 64 1484496140449

Μα γιατί βρε Katy;