Η πιο σέξι εμφάνιση της Blake Lively είναι πλέον γεγονός

Ερμιόνη Σαρρή
Η πιο σέξι εμφάνιση της Blake Lively είναι πλέον γεγονός

Η ατάκα της για τον Ryan Reynolds θέλει χειροκρότημα!

Η Blake Lively είναι η γυναίκα είδωλο. Απίστευτα όμορφη, αρκετά σέξι, πολύ επιτυχημένη στη δουλειά της, φανταστική σύζυγος και πολύ καλή μαμά. Κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τόσο το γυναικείο όσο και το αντρικό κοινό. Δεν ξέρουμε πώς τα έχει καταφέρει τόσο καλά, αλλά μέχρι στιγμής η ηθοποιός δεν έχει ούτε καν haters.

Το κορίτσι αυτό πάτησε το κόκκινο χαλί των People's Choice Awards και θεωρούμε πως έκανε ίσως και την πιο σέξι της εμφάνιση ever. Με ένα μαύρο μίνι φόρεμα Elie Saab, η Blake κατάφερε να «κλέψει» την παράσταση. Μπορεί να γέννησε πριν από περίπου 4 μήνες το σώμα της όμως έχει επιστρέψει στην παλιά του κατάσταση. Ίσως να είναι και ακόμα πιο αδύνατη.

011817 peoples choice lively embed

Η Blake, κατά την παραλαβή του βραβείου της αγαπημένης ηθοποιού σε δραματική ταινία, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για το πώς τη μεγάλωσαν οι γονείς της. Η μαμά της της είχε μάθει από τότε πως κανείς δεν μπορεί να την περιορίσει και αυτό το κρατά ως την καλύτερη συμβουλή για τη ζωή της.

011817 peoples choice lively embed 2

Για το τέλος σου αφήσαμε την ατάκα που ξεστόμισε η Blake για τον Ryan Reynolds και πραγματικά θέλαμε να τη χειροκροτήσουμε. «You can’t have him—he’s mine!”» (aka δεν μπορείς να τον έχεις, είναι δικός μου).

011817 peoples choice awards blake win