Η γλυκιά αφιέρωση της κοπέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τρέλανε τα social media

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γλυκιά αφιέρωση της κοπέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο που τρέλανε τα social media

Η Ελλάδα σήμερα έχει ένα λόγο παραπάνω να αισθάνεται περήφανη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος κατόρθωσε αυτό που κανένας δεν μπόρεσε τόσα χρόνια, να γίνει ο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής στην ιστορία που θα αγωνιστεί στο All Star Game του ΝΒΑ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν εκπρόσωπο στο All Star Game τελευταία φορά το 2004, όταν και εκπροσωπήθηκαν από τον Michael Redd. Ο 22χρονος φόργουορντ επιλέχθηκε να βρίσκεται στη βασική πεντάδα της Ανατολής, συγκεντρώνοντας 1.604.463 ψήφους.

Εδώ και λίγες ώρες οι λογαριασμοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες συγχαρητήρια με κάποια όμως να κάνουν τη διαφορά. Αυτά της κοπέλας του, Mariah Danae, η οποία κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα μήνυμα, που αναμφίβολα ήταν το πιο γλυκό από όλα.

«Σε αγαπώ All Star. Συγχαρητήρια που είσαι απίστευτος και σε ευχαριστώ που κρατάς αυτό το χαμόγελο στο πρόσωπο μου μωρό μου», έγραψε η Mariah συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής 60 retweets και 592 likes.