Αυτή είναι η πιο σκληρή κριτική που έχει δεχθεί ever η Amal Clooney

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτή είναι η πιο σκληρή κριτική που έχει δεχθεί ever η Amal Clooney

Τώρα όντως το πιστεύουν αυτό μερικοί μερικοί; 

Η Amal Clooney έχει γίνει πλέον το πρώτο όνομα στην κατηγορία των celebrities news καθώς φήμες τη θέλουν να γίνεται σε λίγους μήνες μανούλα. Είναι παντρεμένη με τον George Clooney εδώ και μερικά χρόνια αλλά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους είχαν επιτρέψει μέχρι τώρα να δώσουν προτεραιότητα στην οικογένειά τους. Κανένας, όμως, από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα δημοσιεύματα.

Η όμορφη δικηγόρος βραβεύτηκε για το έργο της για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα σχόλια δεν ήταν εξ' ολοκλήρου θετικά και διθυραμβικά. Πολλοί «έτρεξαν» να τονίσουν πως αν δεν ήταν ο George Clooney από πίσω, η Amal δεν θα βίωνε αυτή την βράβευση. Όλοι αυτοί θεωρούν ότι η δικηγόρος έχει κερδίσει έδαφος όχι εξαιτίας του έργου της αλλά λόγω του γάμου της. Ένας καλός γάμος της έφερε δόξα, φήμη και... βραβεία.

3C3A754200000578 0 Sharing her opinions Amal was one of those invited to speak at t m 118 1484724582211

Η βράβευση έγινε στη Νέα Υόρκη και ο σύζυγός της βρισκόταν στο πλευρό της. Κατά τη γνώμη μας, οι κριτικές αυτές σχετικά με τις ικανότητες της Amal είναι αρκετά σκληρές. Μπορεί ο Clooney να τη βοήθησε λιγάκι αλλά και εκείνη δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.