Αυτό κι αν είναι αστείο! Μόνο με τη συγκεκριμένη star δεν θα πιστεύαμε ότι βγαίνει ο Brad Pitt

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτό κι αν είναι αστείο! Μόνο με τη συγκεκριμένη star δεν θα πιστεύαμε ότι βγαίνει ο Brad Pitt

Είναι πραγματικά εξωφρενικό..

Τέσσερις μήνες μετράει τώρα το διαζύγιο της Angelina Jolie με τον Brad Pitt και όλα πια μοιάζουν απόλυτα ήρεμα και φυσιολογικά. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν το top θέμα συζήτησης και δεν υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από το πώς χώρισαν, το γιατί και όλες τις λεπτομέρειες.

O Brad Pitt ήταν πάντα ωραίος άντρας και περιζήτητος και από τότε που χώρισε με την Angelina δεν του έχουν χρεώσει και λίγες σχέσεις, με κορυφαία από όλες αυτή με την Kate Hudson. Τις τελευταίες ώρες όμως κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα που τον θέλει να βγαίνει με μία ηθοποιό που δεν περιμέναμε με τίποτα.

Πρόσφατα ο 53χρονος ηθοποιός παρευρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό event στο Malibu και αφού χαιρετήθηκε με παλιούς γνώριμους όπως ο Sting, η Cindy Crawford, η Heidi Klum και ο Zach Galifianakis, ήταν εκεί και η ηθοποιός η οποία του τράβηξε την προσοχή.

Ο λόγος για την Courtney Cox με την οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είχε ένα πολύ τρυφερό και θερμό χαιρετισμό, σαν παλιοί (και γιατί όχι καινούργιοι) εραστές. Είναι πραγματικά ότι πιο αστείο διαβάσαμε σήμερα και ελπίζουμε να μην ισχύει!

c21af6b23b433bb1a670a00c337c2d51