Η star μας κοροϊδεύει σίγουρα! Αυτή είναι αναμφίβολα η πιο αλλόκοτη κίνηση της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star μας κοροϊδεύει σίγουρα! Αυτή είναι αναμφίβολα η πιο αλλόκοτη κίνηση της

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά

Τον Οκτώβριο του 2016 η διάσημη τραγουδίστρια χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της έπειτα από 18 μήνες σχέσης και μία πρόταση γάμου. Σίγουρα μετά τους Brangelina ήταν το επόμενο ζευγάρι που μας σόκαρε με τον χωρισμό του.

Λίγο καιρό αργότερα και ενώ είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες, η τραγουδίστρια άρχισε να κυκλοφορεί με τον χορευτή της, με τον οποίο και βρίσκεται μέχρι και σήμερα επίσημα σε σχέση. Ο λόγος για τη Mariah Carey και τον νυν σύντροφο της Bryan Tanaka, οι οποίοι φαίνεται πως τελικά θέλονται και αγαπιούνται πραγματικά.

Η τραγουδίστρια όμως έκανε μία πραγματικά αλλόκοτη και αψυχολόγητη κίνηση στην πρόσφατη έξοδο της με τον φίλο της Bryan. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να περνά χρόνο μαζί στο Los Angeles το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με την τραγουδίστρια να επιδεικνύει με χάρη ένα διαμαντένιο μονόπετρο στο δεξί της χέρι. Φυσικά όλοι πιστέψαμε πως ο Bryan το έκανε ο θαύμα του και της έκανε πρόταση χωρίς καν να το καταλάβουμε.

Δυστυχώς όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αφού το μονόπετρο των 35 καρατίων που φορούσε η Mariah ήταν αυτό που της είχε δώσει ο πρώην δισεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της James Packer. Ε, δεν είναι αυτή η πιο περίεργη κίνηση που έχει κάνει;

264605e64ca7933e8f126b188cc008e13f847e57