Εσύ ήξερες πως ο Ashton Kutcher είχε δίδυμο αδερφό;

Εσύ ήξερες πως ο Ashton Kutcher είχε δίδυμο αδερφό;

Εμείς μόλις το ανακαλύψαμε

Κατά καιρούς μαθαίνουμε (εκ παραδρομής συνήθως) πως πολλοί διάσημοι στο Hollywood έχουν αδέρφια, τα οποία δεν έχουμε δει ποτέ. Και ακόμη πιο περίεργο μας φαίνεται όταν διαβάζουμε πως πολλοί από αυτούς είναι δίδυμοι.

Κάπως έτσι λοιπόν σήμερα όλως τυχαίως ανακαλύψαμε πως ο Ashton Kutcher έχει αδερφό και μάλιστα δίδυμο. Ναι, και όμως όσο παράξενο και αν σου ακούγεται είναι πέρα για πέρα αληθινό. Οι περισσότεροι απλά γνώριζαν και γνωρίζουν πως ο Ashton δεν έχει άλλα αδέρφια και είχαν ρίξει το βάρος τους στην υπερμοναδική οικογένεια που έχει φτιάξει με τη Mila Kunis, με την οποία πριν από δύο μήνες καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους.

d2f9d720d0737ebb633229c624c607da

Ο 38χρονος ηθοποιός λοιπόν έχει έναν δίδυμο αδερφό τον Michael, με τον οποίο μοιράστηκε και μοιράζεται ακόμη όλες τις ευτυχισμένες του στιγμές. Το πιο «αστείο» από όλα είναι πως αν και δίδυμα δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, μιας και ήταν διζυγωτικά δίδυμα.

ashton kutcher michael kutcher

Όταν γεννήθηκαν ο Ashton ζύγιζε 4.989 κιλογραμμάρια, ενώ ο αδερφός του σχεδόν 2 κιλά. Τελικά διαγνώστηκε με μια ήπια μορφή εγκεφαλικής παράλυσης, την οποία όμως και ξεπέρασε στην πορεία. Ο Michael μάλιστα από το 2014 είναι παντρεμένος με την Katie.

michael kutcher wife