New couple alert: Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της βρήκε νέο σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New couple alert: Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της βρήκε νέο σύντροφο

Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να κρατήσει

Σχεδόν δύο μηνες συμπληρώνονται από τότε που η γνωστή ηθοποιός/τραγουδίστρια χώρισε με τον σύντροφο της και personal trainer της και όπως όλα δείχνουν έχει ήδη βρει τον άνθρωπο που θέλει να είναι μαζί. Τρεις εβδομάδες μετά τον χωρισμό της η star είχε απαθανατιστεί αρκετές φορές σε εξόδους με τον Scott Eastwood, ωστόσο όπως αποδείχθηκε δεν ήταν τίποτε παραπάνω από απλοί φίλοι.

Ο λόγος για τη Hilary Duff, η οποία μπορεί να χώρισε με τον Jason Walsh (και να της χρέωσαν και μία ανύπαρκτη τότε σχέση με τον Scott), ωστόσο δεν άργησε πολύ να βρει τον αντικαταστάτη του και νέο σύντροφο της. Μπορεί η Drew Barrymore να δήλωσε πως νιώθει ακόμη σοκαρισμένη με τον χωρισμό της και όχι έτοιμη να προχωρήσει, η Hilary όμως φαίνεται πως δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία.

Εδώ και αρκετό καιρό βγαίνει με τον Matthew Koma και όπως αποκάλυψε μία πηγή στο Us Weekly έχουν πάρα πολύ καλή χημεία. Το ζευγάρι γνωρίζεται από το 2015 όταν και συνεργάστηκαν στο άλμπουμ της Hilary, Breathe In-Breathe Out. Η ίδια πιστεύει μάλιστα πως ο Matt είναι πολύ ταλαντούχος και χαριτωμένος.

hillary duff matthew korma 1f57d084 0829 4675 a4e9 e9a14530021e

Οι δυο τους μάλιστα εθεάθησαν πρν από δύο εβδομάδες περίπου να κάνουν βόλτα μαζί με έναν καφέ στο χέρι στο Los Angeles και φαινόντουσαν ιδιαίτερα καλά. Ωστόσο τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμη, μιας και μία πηγή κοντά στο ζευγάρι αναφέρει πως είναι ακόμη πολύ νωρίς και θα δουν πως θα πάει.