Η Kylie Minogue σπάει τη σιωπή της για τον χωρισμό της με τον Joshua Sasse

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Minogue σπάει τη σιωπή της για τον χωρισμό της με τον Joshua Sasse

Ήταν σκληρό το χτύπημα...

Αν υπήρχε ένα ζευγάρι το οποίο ζηλεύαμε αφάνταστα και περιμέναμε πως και πως να ορισει την ημερομηνία του γάμου του, τότε αυτό ήταν αναμφίβολα η Kylie Minogue και ο Joshua Sasse. Παρά τα αρκετά χρόνια που τους χώριζαν δεν έπαυε να είναι ένα από τα πιο sexy ζευγάρια του Hollywood.

Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και φυσικά όλοι τάχθηκαν στο πλευρό της sexy τραγουδίστριας, μιας και ο νεαρός την έκανε την κουτσουκέλα του. Τα ξένα δημοσιεύματα, θέλουν τον Joshua να έχει απατήσει την Kylie και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισαν να χωρίσουν.

3CC5F00500000578 4190330 Kylie Minogue and Joshua Sasse attend one of her shows at The Iv a 1 1486189736754

Κανένας από τους δύο δεν είχε δηλώσει κάτι επίσημα μέχρι πριν από κάποιες ώρες τουλάχιστον που η Kylie κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με ένα μουντό, στενάχωρο ηλιοβασίλεμα, γράφοντας στη λεζάντα:

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την στήριξη σε αυτό το πρόσφατο κεφάλαιο της ζωή μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την κατανόηση σας στο άκουσμα της είδησης, πως εγώ και ο Joshua αποφασίσαμε να ακολουθήσουνε δρόμους χωριστούς. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας στον άλλον, καθώς χαράζουμε νέους ορίζοντες».