Το τέλος είναι οριστικό: Η star επέστρεψε στον πρώην της το δαχτυλίδι που της χάρισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το τέλος είναι οριστικό: Η star επέστρεψε στον πρώην της το δαχτυλίδι που της χάρισε

Η δήλωση που έκανε για τον ηθοποιό θα σε ξαφνιάσει...

Στα highlights των celebrity news αυτής της εβδομάδας βρίσκεται αναμφίβοα η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Beyonce. Θυμήσου μόνο, πως η φωτογραφία της στο Instagram ξεπέρασε κάθε ρεκόρ και έγινε η πιο αρεστή και δημοφιλής στην ιστορία της εφαρμογής.

Εκτός από αυτό όμως είχαμε και τα κακά της εβδομάδας, που δεν είναι άλλα από τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού. Μπορούμε να πούμε ότι μας τάραξε τόσο, όσο το διαζύγιο των Brangelina, για γάμο πήγαιναν άλλωστε.

Μόνο που ο διάσημος ηθοποιός το ήθελε δίπορτο και τελικά ξεσκεπάστηκε. Όπως πολύ καλά θα έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στην Kylie Minogue και τον Joshua Sasse, οι οποίοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, μιας και εκείνος επέλεξε να ρίξει νερό και στα λουλούδια ξένου κήπου.

Η Kylie συνειδητοποίησε πως τελικά δεν ήταν η μοναδική για εκείνον και έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν. Και όπως όλα δείχνουν είναι τελείως οριστικό, αφού επέστρεψε πίσω στον Joshua στο δαχτυλίδι που της χάρισε για τον υποτιθέμενο γάμο τους. Η 44χρονη τραγουδίστρια μάλιστα, παρά το γεγονός πως είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένη μοιάζει σαν να ήξερε τι θα συμβεί πάνω κάτω, μιας και όπως η ίδια δήλωσε όταν γνωρίστηκαν ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώην του, Francesca Cini. Άρα έπαιζε το ματάκι του. Κρίμα όμως γιατί έκαναν πολύ ωραίο ζευγάρι!

3CD7F75500000578 0 image m 74 1486252365181