You sexy thing! H Jennifer Lopez κοινοποίησε την πιο sexy φωτογραφία της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
You sexy thing! H Jennifer Lopez κοινοποίησε την πιο sexy φωτογραφία της

Τελικά έχει κορμάρα!

Αν υπάρχει κάτι. Το οποίο δεν μπορούμε με τίποτα να αμφισβητήσουμε όσον αφοράστην εξωτερική εμφάνιση της Jennifer Lopez αυτό είναι ότι έχει κορμάρα. Και ο εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξης και σε όλους τους βαθμούς (θετικούς και υπερθετικούς).

Ίσως να είναι και ένας από τους λόγους που δεν μπορούν να της αντισταθούν οι αρκετά νεότεροι της άντρες. Με τον Drake θεεωρούμε πως κάνει το απόλυτο, sexy ζευγάρι και το μόνο που θέλουμε πραγματικά είναι μία επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης τους –αν και λίγοι είναι αυτοί πια που δεν πιστεύουν πως είναι μαζί-.

Αυτό βέβαια, στο οποίο πρέπει να ρίξουμε την προσοχή μας αυτή τη στιγμή, είναι η super sexy φωτογραφία που κοινοποίησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με τα μαλλιά της πιασμένα σε μία ψηλή πλεξούδα και φορώντας μία λευκή αθλητική μπλούζα και τη φόρμα της έκανε τον αντρικό πληθυσμό που την είδε να παραληρεί.

Η Λατίνα τραγουδίστρια είχε διπλώσει το μπλουζάκι της μέχρι επάνω, αφήνοντας ακάλυπτο λίγο το στήθος της, ενώ κρατούσε και τη φόρμα της με τέτοιο τρόπο, ώστε να προκαλέσει λίγο πανικό. Τα σχόλια είναι περιττά για το υπέροχο, καλλίγραμμο αυτό σώμα. Αρκεί να δεις τη φωτογραφία της!