Do it like Kylie Jenner! Η star έκανε πλαστική και είναι σχεδόν αγνώριστη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Do it like Kylie Jenner! Η star έκανε πλαστική και είναι σχεδόν αγνώριστη

Και είναι και αρκετά εμφανές

Εν έτη 2017 ένα πράγμα που γίνεται συνεχώς και χωρίς τύψεις από όλες τις celebrities όλων των ηλικιών είναι οι μικρές πλαστικές επεμβάσεις σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, εμφανής ή όχι. Η συγκεκριμένη star φαίνεται πως ζήλεψε λίγο την Kylie Jenner και αποφάσισε να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι.

Η 28χρονη star και κόρη διάσημου πρώην ζευγαριού απαθανατίστηκε στο opening του Dream Hotel στη Νέα Υόρκη την προηγούμενη Τετάρτη και οι φήμες πως υπέστη πλαστική επέμβαση στο πρόσωπο της ήταν κάτι παραπάνω από έντονες.

Ο λόγος για τη Rumer Willis, κόρη του Bruce Willis και της Demy Moore, η οποία φαίνεται πως είπε να κάνει μία μικροαλλαγή και να κάνει μία πλαστικη επέμβαση στα χείλη της. Φορώντας ένα ασπρόμαυρο σύνολο η 28χρονη έμοιαζε σχεδόν αγνώριστη, καθώς τα χείλη της ήταν λίγο παραπάνω φουσκωμένα.

rumer willis plastic surgery

Μάλιστα, παλαιότερα σε συνέντευξη της είχε αναφέρει πως δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων και πως αν νιώθει καλά με τον εαυτό της θα έκανε κάποια στιγμή. Ε, μάλλον η στιγμή αυτή ήρθε και η επεμβασούλα έγινε.