Η star του Grey’s Anatomy μόλις μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η star του Grey’s Anatomy μόλις μας αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ

Πριν από μερικούς μήνες η γνωστή ηθοποιός του Grey’s Anatomy ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, ενώ μόλις πριν από έναν μήνα έκανε την πρώτη της εμφάνιση με την κοιλίτσα της φουσκωμένη στα People’s Choice Awards.

Όπως είναι φυιολογικό η star πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ εχθές με μία πανέμορφη φωτογραφία που κοινοποίησε στο προφίλ της στο Instagram αποκάλυψε αι το φύλο του μωρού της. Αυτό θα είναι το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της και ηθοποιό Matthew Alan και όπως δήλωσε η ίδια περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Ο λόγος για την Camilla Luddington, η οποία δανείζει τη φωνή της και στη Lara Croft στο video game, η οποία πόζαρε μπροστά από μία παιδική ντουλάπα κρατώντας ένα ροζ ζιπουνάκι και γράφοντας στη λεζάντα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη σήμερα που σας ανακοινώνω πως περιμένουμε κοριτσάκι. Θέλω να μεγαλώσει γνωρίζοντας πόσο δυνατές είμαστε εμείς οι γυναίκες. Να είναι μία μικρή ηρωίδα που δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει τη φωνή της και να παλέψει γι’ αυτά που πιστεύει».

Ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη της ανέφερε: «Ακούω ιστορίες από όλες τις μαμάδες στο γύρισμα και απλά ανυπομονώ να ζήσω κι εγώ αυτή την εμπειρία».