Όχι στον γάμο, ναι στο (πολύ) σεξ για την Cameron Diaz

Όχι στον γάμο, ναι στο (πολύ) σεξ για την Cameron Diaz

Η ηθοποιός εκλέχτηκε ανάμεσα στις 100 πιο σέξι γυναίκες του 2011 από το περιοδικό Maxim και βρήκε αφορμή να πει δυο λογάκια σχετικά με το όλο θέμα.

Έχοντας εκλεχθεί ως η 4η πιο σέξι γυναίκα για το 2011, βάσει του top100 του περιοδικού Maxim, και με τη νέα της ταινία «Bad Teacher» να βγαίνεις τις αίθουσες σε λίγο καιρό, στην οποία υποδύεται μια δασκάλα που προτιμά να βρίσκει άντρες στα κλαμπ παρά να μεταδίδει γνώση στους μαθητές, η Cameron Diaz φωτογραφήθηκε για το Maxim και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό, μιλώντας για την φιλοσοφία της σχετικά με τη ζωή.

Όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, τον παίκτη των Yankees Alex Rodriguez, η Diaz είπε πως η σχέση τους είναι «απίθανη», δεν είναι όμως βέβαια πως ο γάμος είναι η σωστή επόμενη κίνηση. «Πιστεύω πως ο γάμος είναι ένας πεθαμένος θεσμός», σχολίασε η ηθοποιός, «Δεν πιστεύω πως πρέπει να ζούμε τις ζωές μας μέσα σε σχέσεις που βασίζονται σε παλιές παραδόσεις, οι οποίες δεν ταιριάζουν με τα δεδομένα της σημερινής εποχής».

Η ηθοποιός δεν έμεινε μόνο σε αυτή την άποψη, καθώς είχε να δώσει και μια συμβουλή στους αναγνώστες, σχετικά με μια αρχή που καλό θα ήταν να ακολουθούν στη ζωή τους, όπως κάνει άλλωστε και η ίδια.

«Πρέπει να χαμουρεύεστε όσο πιο συχνά μπορείτε. Οδηγεί σε σπουδαία πράγματα. Θα συμβούλευα να κάνετε τουλάχιστον χαμούρεμα ένα κάθε μέρα. Ένα ακόμα προτέρημα αυτής της πράξης, είναι ότι μπορείτε να το κάνετε παντού».

Τα σχόλια είναι περιττά.